Om du vill se priser måste du logga in.
Inloggning

Glömt ditt lösen?
Registrera dig nu

Logga in för att använda favoriter.
Inloggning

Glömt ditt lösen?
Registrera dig nu

Inloggning

Glömt ditt lösen?
Registrera dig nu

Sekretesspolicy

Berner Montageteknik AB uppskattar Ditt intresse för vår webbplats och vårt företag. Av den anledningen strävar vi kontinuerligt efter att skydda Din integritet vid anskaffande, bearbetande och användande under tiden Du besöker vår webbplats. Dina personuppgifter skyddas i enighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen (SFS 1998:204), kallad PUL i dagligt tal. Trots noggrann kontroll av andra webbsidors innehåll tar vi inte ansvar för länkar till externa webbplatser. För vidare information av vilka personuppgifter vi använder och hur, var vänlig se nedan:

1. Data anskaffning och bearbetning
Alla personuppgifter som registreras på Berner Montagetekniks webbplats sparas och används enbart för ditt individuella stöd, för att förse dig med produktinformation eller allmän information om företaget eller för offertändamål.

Varje gång vår webbplats besöks eller en fil laddas ned, sparas en notering om detta. Denna information sparas för interna system skäl och för statistiska ändamål. Poster som registreras är: namnet på den besökta filen, datum och tid för åtkomst, den mängd data som överförs, notering om att dataöverföringen lyckades, vilken webbläsare som används och den domän som begärts. IP-adressen till den dator som efterfrågat uppgifterna registreras också. Ytterligare personuppgifter registreras bara om dessa registrerats frivilligt, t.ex. när en förfrågan görs eller under registrering.

2. Användning av och vidareförmedling av personlig information
När du har försett oss med din personliga information, kommer denna endast att användas för att besvara dina frågor, för fullgörande av avtal som gjorts med dig och för teknisk förvaltning.
Dina personuppgifter kommer inte att förmedlas till en tredje part, förutom om detta är nödvändigt för att fullgöra ett avtal - t.ex. förmedla beställning till en leverantör - eller för fakturerings syften eller där du har gett ditt tillstånd. Vad gäller framtida användning, tillstånd som tidigare lämnats kan återkallas när som helst.
Om du återkalla ditt tillstånd för oss att lagra dina personuppgifter - om du vet om det ursprungliga skälet till att spara data inte längre finns eller om det av någon annan anledning inte är tillåtet enligt lag att lagra uppgifterna - kommer personuppgifterna att tas bort.

3. Tillgång till information
När vi får en skriftlig begäran kommer vi att informera dig om vilka uppgifter vi har lagrat om dig.

4. Säkerhetsmeddelande
Vi gör allt vi kan genom att använda alla tekniska och organisatoriska medel som möjligt för att lagra dina data på ett sådant sätt att den inte kan nås av tredje part. Men vid kommunikation via e-post, som datasäkerhet inte helt kan garantera, rekommenderar vi att konfidentiell information skickas med post.

5. Google Analytics
Denna webbplats använder Google Analytics, en Internet-analys tjänst av Google Inc. ("Google"). Google Analytics använder så kallade cookies - textfiler som sparas på din dator och som möjliggör analys av hur du använder webbplatsen. Cookies skadar inte din dator och inte heller innehåller de virus.

Information om hur du använder vår hemsida (inklusive din IP-adress) som samlats in av cookies sparas endast i syfte att utvärdera användningen av vår hemsida och att skapa rapporter på webbplatsen. Google kan förmedla denna information till tredje part, där detta krävs enligt lag eller när uppgifterna behandlas på Googles räkning av en tredje part. Under inga omständigheter kommer Google någonsin att koppla ihop din IP-adress med annan information.

Installation av cookies kan förebyggas genom att ändra i webbläsarens inställningar. Men i detta fall kanske du inte kan använda denna hemsida till dess fulla potential. Genom att använda den här webbplatsen anses du ha accepterat att de uppgifter som finns om dig behandling av Google på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

6. "AddThis" bokmärkningstjänst

Den här webbplatsen innehåller "AddThis" plugins som gör att du kan bokmärka och använda innehållet på intressanta webbplatser. Användningen av "AddThis" insticksmoduler åtföljs av användning av cookies. Data som skapas genom denna användning (t.ex. tid för användning eller språk i webbläsare) kommer att överföras till Add This LLC i Förenta staterna och kommer att behandlas där. För mer information om databehandling av Add This LLC och datasekretess hos Add This LL besök www.addthis.com/privacy.. Denna webbplats innehåller särskilt information om vägen för databehandling samt deras användande. En behandling av uppgifter som berörs genom oss kommer inte att ske. Genom att använda "AddThis" fältet godkänner du databehandlingen av Add This LLC i den utsträckning som beskrivs i http://www.addthis.com hemsida. Du kan återkalla ditt medgivande att använda dina data när som helst genom att använda en "opt out cookie". För mer information vänligen även titta på webbplatsen för Add This LLC.

Cookiepolicy
av Albert Berner Deutschland GmbH
För att använda denna webbplats med alla funktioner, måste cookies sparas i din webbläsare.
Visa inte detta meddelande igen

Alert message

Till toppen